Війська РФ вдарили по Харкову "Іскандерами"

По Харківській області вдарили "Іскандерами"

Війська РФ 14 березня вдарили по всій Харківській області ракетами "Іскандер". Про це у своєму Телеграм-каналі   повідомив   голова Харківської обласної військово-цивільної адміністрації Олег Синєгубов.

"Окупанти продовжують завдавати ударів по житлових масивах Харкова, знищують історичний центр. Продовжуються обстріли в Чугуєві, Ізюмі, Дергачах. Сьогодні ворог завдав ударів, у тому числі ракетних комплексів "Іскандер". За інформацією Штабу оборони, атакував з території Росії", — повідомив губернатор.

З 22:00 по всьому Харкову було чути вибухи. Після цього в соцмережах жителі опублікували фотографії палаючого Фокстроту на вулиці Вернадського, 2 та пожежу на Центральному ринку.

Нагадаємо, до України 24 лютого без оголошення війни вторглися війська РФ. Близько 4-ї ранку по всій країні завдали ракетних ударів. Величезна кількість харків'ян почала залишати місто, скуповувати все у супермаркетах та ховатися у метро чи підвалах. При цьому у Росії відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це якась "спецоперація". Уряд РФ заборонив своїм громадянам виступати проти війни та запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста.


Читайте также