Окупанти вдарили по центру Харкова: на горищі будинку знайшли уламки ракети (ФОТО)

На щастя, внаслідок пригоди ніхто не постраждав

Російські окупанти вкотре обстріляли Харків. Після цього на горищі будинку у самому центрі міста знайшли фрагменти ракети. Про це на своїй сторінці у Facebook розповів начальник Слідчого управління ГУНП України у Харківській області Сергій Болвінов.

Увечері 23 серпня мешканці Харкова чули вибухи. Як виявилося, ракета розірвалася у повітрі, а її фрагменти впали на один із будинків у центрі міста.


"Багато хто звернув увагу, що будівлю зруйновано не було. Річ у тому, що ракета вибухнула в повітрі! Швидше за все, ракета вибухнула через технічну несправність. "зроблено в росії" – відразу видно", - сказав Болвінов.


Після будівлі, що сталася на горищі, виникла пожежа. Після його ліквідації було виявлено уламки ракети, попередньо – Іскандер.


На місці події працювали слідчі. Вони вилучили усі уламки, а також зафіксували всі факти для майбутнього суду над окупантами.


Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харківській області з уламків збитого біля Циркунів вертольота Мі-28Н "Нічний мисливець" зробили сувенірні монети. Ідея належить колишньому військовому, волонтеру та засновнику військового порталу "SHERIFF Tactical Gear" із позивним "Шериф". Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Терехов прокоментував можливі обстріли 23 та 24 серпня. На день міста 23 серпня та День незалежності України 24 серпня будуть посилені комендантські обмеження та охорона міста загалом.

 У Харкові змінився графік роботи пунктів видачі гуманітарної допомоги. Цього тижня продуктові набори можна буде отримати лише у четвер та у суботу. У вівторок пункти видачі буде закрито. Як повідомили у ХОВА, через можливі провокації з боку РФ 23 серпня мешканцям не видаватимуть допомогу.

 У Харківській області українські військові знищили російську систему протиповітряної оборони "Шилка", яку сховали в лісосмузі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте также