Стало відомо про постраждалих після нічних обстрілів Харківщини (ФОТО)

Цієї ночі ворог інтенсивно наносив ракетні та удари з РСЗВ по Харкову та області. Частина ракет «самоліквідувалася» біля Росії. Про це повідомляють «Коментарі. Харків» з посиланням на інформацію голови Харківської ОВ Олега Синєгубова.

Цієї ночі ворог інтенсивно наносив ракетні та удари з РСЗВ по Харкову та області. Частина ракет "самоліквідувалася" біля Росії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію голови Харківської ОВ Олега Синєгубова.

Так, у Харкові внаслідок обстрілів з боку військ РФ сталася пожежа, було зруйновано триповерхову адмінбудівлю у Салтівському районі, є влучення у Київському районі – постраждала одна жінка 53 років.

Протягом доби окупанти завдавали ударів по Ізюмському, Харківському, Чугуївському, Богодухівському районам.

"Вночі ворог завдавав інтенсивних ударів по Харківському району – одна ракета потрапила в землю поблизу приватних будинків, пошкоджено вікна", – написав Олег Синегубов.

Вранці медики госпіталізували чоловіка у Дергачівській громаді, де також рашисти продовжують накривати вогнем мирне населення.

Чугуївський район всю ніч зазнавав сильних обстрілів росіян. У Чугуєві, на жаль, загинула жінка 60 років. Пошкоджено приватні будинки, навчально-спортивний центр, господарські споруди.

Загалом, за інформацією голови ХОВА, за добу медики госпіталізували 10 осіб: 8 – у Харкові, 1 – у Лозівському районі, 1 – у Чугуївському районі.

4 особи за добу загинули (2 – Харків, 1 – Чугуївщина, 1 – Ізюмський район).

"Наші військові відбивають настання російської окупаційної армії, зокрема в районах населених пунктів Уди, Костянтинівка, Вернопілля, Плоське та Кам'янка. Російська армія деморалізована, відступаючи, намагається евакуювати поранених та пошкоджену техніку", – зазначив голова області.


Нагадаємо, вчора вночі російські війська знову відкрили вогонь по житлових районах Харкова та населених пунктах Харківської області. Спостерігачі повідомляли про численні обстріли з боку Білгородської області. У Телеграм-каналах місцеві жителі нарахували понад сім вибухів. Ближче до півночі міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив про обстріл Київського та Салтівського районів міста.

Читайте также