Сьогодні вирушив перший рейковий автобус з Харкова до Куп'янська (розклад маршруту)

Це комбінований рейс, який слідує також до Осинового.

"Укрзалізниця" запустила сполучення зі звільненим від окупантів Куп'янськом у Харківській області. Окрім того, це перший в Україні комбінований рейс. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці".

Вже сьогодні вирушив перший рейс рейкового автобуса із Харкова. Зазначається, що рейс буде комбінований. Це означає, що 95% дороги пасажири проїдуть потягом, а останню милю від зупинної платформи Осинове до Куп'янська — на безкоштовних маршрутних автобусах громади.

Поки що пересадка відбуватиметься через те, що відновлення підірваного залізничного мосту займе якийсь час, а добиратися до обласного центру місцевим жителям потрібно вже зараз.

"60 тисяч людей таким чином отримають стабільне та надійне сполучення, - розповів голова правління "Укрзалізниці" Олександр Камишин. - Відновлення цієї ділянки ми завершили буквально вчора, відновивши дві обстріляні в понеділок ділянки колії та ліквідувавши 49 пошкоджень на шляху з відновленням (приведенням у габарит) ) понад 70 км контактної мережі.

Прямий рейс №6605 /6608 до Осинового курсуватиме зі станції Харків-Пасажирський щодня о 06:15 з прибуттям о 09:50. Зворотний рейс з Осинового о 16:21 – з прибуттям до Харкова о 19:35.

Квитки на поїзд коштують 43 грн.

Крім того, щодня двічі на добу курсуватиме залізничний шатл Осинове — Занки з можливістю зручної пересадки до станції Харків-Левада.

Детальний графік вже доступний за посиланням.



Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

За добу з 2 на 3 листопада збройні сили РФ продовжували тероризувати мирне населення Харківщини . Зокрема, під обстрілами були прилеглі до лінії зіткнення та кордони з РФ території. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВ Олега Синегубова.

Гати з артилерії по Куп'янську, Вовчанську, смт Дворічної та інших населених пунктах Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів. Зазнали значних руйнувань житлові будинки, громадські споруди, сталися пожежі.

Читайте также