Було – стало: у Харкові відновлюють конструктиви житлових будинків після обстрілів (ФОТО)

Дірки у будинках від ракет та снарядів «латають» будівельники.

Росіяни зруйнували дуже велику кількість будинків ще навесні, коли в місті йшли бойові дії, а також ворожі ракети і досі прилітають окремими районами, знищуючи інфраструктуру міста та квартири харків’ян. Наразі міська влада продовжує відбудовувати житло людей у різних районах Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Новобаварському районі підрядна організація КП "Харкiвспецбуд" продовжує відновлювати після ворожих обстрілів житловий будинок по вул. Тимірязєва

У зв'язку з частковою руйнацією та наявністю значних тріщин у стінах житлового будинку по вул. Полтавський Шлях у Холодногірському районі фахівці КП "Харківспецбуд" відновлюють цегляну кладку стін та посилюють їх металевими конструкціями.

Своєю чергою фахівці АТ "Житлобуд-1" та  АТ "Житлобуд-2" продовжують ремонтні роботи у житлових будинках, які постраждали внаслідок ворожих обстрілів по вул. Холодногірській та вул. Великій Панасівській.

В Індустріальному районі триває ремонт найбільш пошкоджених будинків.

Зокрема, працівники будівельних компаній відновлюють бетонні перекриття, сходові клітини та внутрішньобудинкові мережі опалення й водопостачання.

У Немишлянському районі відновлюють конструктиви житлових будинків, які постраждали внаслідок ворожих обстрілів.

Зокрема, роботи тривають у будинках на Салтівському шосе. В одному з них фахівці демонтували аварійні стіни,  відновили плити перекриття та укріпили стіни на 4-му та 5-му поверхах. За іншою адресою тривають роботи  з укріплення  перекриття на покрівлі будинку. Відновленням житлового фонду займаються спеціалісти АТ "Житлобуд-1".






Читайте также