В одній з громад Харківської області видадуть фінансову допомогу та пенсії

Найближчим часом почнеться оформлення грошових виплат.

Мешканці деокупованого Вовчанська вже можуть приходити до стаціонарного поштового відділення "Укрпошта". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мінреінтеграції.

Відтепер жителі Вовчанської ОТГ можуть обслуговуватись у 2 таких відділеннях: Вовчанськ (індекс 62504) та Вільча (індекс 62519).

У відділені, що поновило роботу у Вовчанську, вже почалась виплата пенсій. Найближчим часом планується видача фінансової соціальної допомоги, а також прийом та видача посилок.

Після звільнення населених пунктів Харківської області Укрпошта поступово відновлює там роботу стаціонарних відділень. Де стаціонарні відділення поки не відновились, послуги поштового зв’язку надаються за допомогою пересувних відділень Укрпошти.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області може змінитися комендантська годинаТаку пропозицію надали представники бізнесу.

У Харківській області може змінитися комендантська година. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Про це очільник області розповів в етері національного телемарафону "Єдині новини".

"Є низка пропозицій від представників бізнесу, від громадян щодо зміни часу коменданської години – із 23:00 до 05:00 год. Аби триваліший час працювали продуктові магазини, транспорт, заклади сфери обслуговування. Ці пропозиції наразі розглядаємо разом із військовими та профільними службами", – зазначив начальник ХОВА.

У Харкові сьогодні відкриються пункти видачі гарячого харчування (АДРЕСИ)

Пункти видачі гарячого харчування у Харкові відкриють на базі шкіл.

Для отримання їжі необхідно взяти з собою посуд.

Опубліковано перелік шкіл, де з 1 грудня почнуть працювати пункти видачі гарячого харчування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Нагадаємо, що отримати гаряче харчування зможе кожен, хто цього потребуватиме. Для цього потрібно буде взяти з собою посуд. Працюватимуть пункти щоденно з 11:00 до 14:00.

У яких навчальних закладах мешканці Харкова отримають їжу, можна подивитися за посиланням.

Читайте также