Наслідки обстрілу Харкова 15 березня (ФОТО, ВІДЕО)

За попередніми даними, ворог обстріляв місто ракетою типу С-300 з території Бєлгородської області РФ

У середу, 15 березня, близько 10:00 російські військові завдали ракетного удару по Шевченківському району м. Харкова. За фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України) прокуратура розпочала досудове розслідування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. 

У результаті ворожого обстрілу було частково зруйновано навчальний заклад. У житлових будинках навколо вибито шибки. Також через ворожий обстріл було пошкоджено автомобілі мешканців.

За попередніми даними, ворог обстріляв місто ракетою типу С-300 з території Бєлгородської області РФ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що внаслідок ворожої атаки постраждав інтернат в одному з районів Харкова та житловий будинок. Харківський міський голова Ігор Терехов розповів, що комунальні служби розпочали прибирання території та обстеження будівель. За словами очільника міста Ігоря Терехова, поруч з інтернатом людей не було, на щастя, ніхто не постраждав. Мер також додав, що інтернат обслуговує людей з "певними життєвими труднощами". 

А після чергового ворожого обстрілу 9 березня у Харкові виникли проблеми з електропостачанням, що призвело до виникнення дефектів на тепломережах. Маркером проблем на мережах є збільшення підживлення в системі, яка тільки в понеділок, 13 березня, вийшла на нормальний режим функціонування. Тепловики повідомили, що на внутрішньоквартальних та будинкових мережах виникло багато проблем після восьмого запуску опалення за один сезон.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися