Обстріл Харківщини на 22 березня: ворог продовжує атакувати Сили оборони

Росіяни ведуть наступ одразу на декількох напрямках.

Розпочалася триста дев’яносто друга доба російського широкомасштабного вторгнення. Російська федерація продовжує збройну агресію проти України, не полишає намірів щодо повної окупації Донецької та Луганської областей. Противник веде наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках, на інших - обороняється. Минулої доби підрозділи Сил оборони відбили 114 ворожих атак на східній ділянці фронту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

Російський агресор не перестає ігнорувати закони і звичаї війни, обстрілює населені пункти, а також об’єкти критичної інфраструктури.

За минулу добу окупанти завдали 10 ракетних та 32 авіаційних удари, а також здійснили 90 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільних об’єктах.

Загроза завдання ударів залишається по всій території України . Так, цієї ночі, 22 березня, противник завдав чергового масованого авіаційного удару БпЛА "Шахед-136". За попередньою інформацією, 16 дронів із 21 запущеного ворогом було знищено нашими захисниками.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без значних змін, формування наступальних угруповань противника не виявлено. Вище керівництво республіки білорусь продовжує підтримувати збройну агресію російської федерації, надає свою інфраструктуру для підготовки підрозділів противника. Ворог зберігає військову присутність у прикордонних районах. Протягом минулої доби здійснив обстріли районів населених пунктів Басове, Козача Лопань, Стрілеча, Глибоке, Вовчанськ і Великий Бурлук Харківської області.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник продовжує спроби зламати нашу оборону. Вів безуспішні наступальні дії у районах населених пунктів Кремінна, Діброва, Білогорівка та Веселе. Здійснив артилерійські обстріли районів населених пунктів Красне Перше, Дворічна, Масютівка, Куп’янськ, Крохмальне та Берестове Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’янам нагадали, коли обов’язково потрібно передавати показання лічильників газу

Чи потрібно передавати показання лічильника якщо у будинку ніхто тимчасово не мешкає? Таке питання дуже часто надходить до АТ "Харківгаз". У газовій компанії роз’яснили, чому мешканцям Харкова та області рекомендовано подавати показання щомісяця, інформують "Коментарі. Харків".

Відповідно до умов Кодексу ГРМ, споживачі природного газу з 1 по 5 число кожного місяця передають Оператору ГРМ показання газових лічильників. Якщо споживач не передав показання, споживачу нараховуються планові обсяги споживання газу.

"Тому рекомендуємо нашим клієнтам, за відсутністю споживання газу у домоволодінні, інформувати АТ "Харківгаз" про нульове використання газу шляхом щомісячної передачі попередніх показань лічильника", – зазначають в АТ "Харківгаз".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися