Харківський зоопарк буде безкоштовним, але є умова

У міськраді розповіли, кому доведеться платити за вхід

У Харкові триває масштабна реконструкція зоопарку. Після відкриття він буде безкоштовним, але тільки для жителів міста. Іншим відвідувачам доведеться платити за вхід. Про це повідомив тимчасовий мер Харкова Ігор Терехов, пише місцеве видання KHARKIV Today.

Як повідомив секретар міської ради, усіх, хто прописаний у Харкові, в зоопарк пропустять безкоштовно. Планують використовувати для цього карту харків'янина, яку обіцяють видати до 23 серпня 2021 року.

Тоді як всім іншим бажаючим необхідно буде сплатити за вхідний квиток.

Зазначимо, що платним вхід буде як для жителів Харківської області, так і для іногородніх туристів, а також іноземців.

Як пояснили в міськраді, очікується, що зоопарк викличе інтерес туристів і приверне відвідувачів з усієї країни. Гроші, виручені за платні квитки в зоопарк, влада планує пустити в подальше будівництво об'єкта. Зокрема, в планах побудувати океанаріум.

Остаточну вартість вхідного квитка в мерії поки не називають. Передбачається, що вона буде досягати близько 100-200 грн.

У міськраді додали, що карта харків'янина дозволяє користуватися знижками на проїзд, у супермаркетах і медичних центрах.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", Харківський зоопарк - один із найбільш очікуваних в місті об'єктів, який нині знаходиться на масштабній реконструкції. Програма реконструкції, яка зараз реалізується на об'єкті, розрахована до 2022 року.

Саме ж відкриття відреставрованого і повністю оновленого зоопарку заплановано до Дня міста, який традиційно відзначається 23 серпня, і в найближчі до цієї дати вихідні.

Читайте также