"Я тебе вб'ю": харків'янин на "євробляхах" погрожував поліцейським, а потім голим просив вибачення

Для затримання порушника Нацполіція залучила силовий підрозділ, який вибив двері у квартирі, де живе водій

Піший патруль Нацполіції у Харкові зупинив автівку на іноземних номерах за порушення ПДД, водій відреагував неадекватно і почав сваритися з поліцейськими. Про це повідомили у Департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції.

Після того, як чоловіка зупинили, у його документах патрульні виявили, що авто перебуває на території України незаконно. Поліцейські почали складати адміністративний протокол на означене порушення законодавства.

25-річний водій, який виявився місцевим жителем, відреагував агресивно, спробував наїхати на працівника правопорядку, потім вийшов з авто і почав нецензурно лаятися на патрульних і погрожувати самим поліцейським та їхнім родичам насильством та розправою.

"Я тебе знайду і вб'ю. А потім буду розмовляти з твоїми родичами у суді. Або знайду твого родича і вб'ю", - погрожував зловмисник.

Складену на нього постанову про адміністративне правопорушення харків'янин вирвав у поліцейського з рук з наміром розірвати, а коли патрульні вирішили зателефонувати на 102 та викликати додатковий екіпаж, порушник повернувся у своє авто та поїхав геть.

Втім, під час інциденту чоловік наговорив собі на кримінальну відповідальність, тому поліцейські швидко встановили його особистість та дізналися, де він живе. Вночі до нього додому увірвався бійці роти поліції особливого призначення "СХІД", витягли його зі спальні в одній білизні і змусили на камеру вибачатися.

Після цього порушника затримали, йому обирають запобіжний захід. Інформація про інцидент була внесена слідчими Харківського районного управління поліції до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 345 Кримінального кодексу України.

Чоловіку за погрози поліцейським при виконанні та їхнім близьким загрожує покарання у формі від виправних робіт до позбавлення волі на 3 роки.

UPD. пізніше прес-служба Нацполіції видалила відповідний запис та відео.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про чоловіка, який на Салтівці рано-вранці викрав автомобіль ВАЗ, їздив містом із виключеними фарами, а потім почав тікати на ньому від поліцейських. Коли втікача затримали, виявилося, що він дуже п'яний.

Читайте также