У Харкові п'яний чоловік викрав ВАЗ а після ганявся з копами (ФОТО)

Харківські копи ганялися за п'яним викрадачем

ыиНа Салтівці, 7 березня, близько 4 години ранку поліціянтами повідомили про викрадення автомобіля ВАЗ. Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

Патрульні відразу ж почали шукати автомобіль. На виїзді з міста правоохоронці побачили схожий за описом ВАЗ, який вночі їхав без включених фар. Інспектори вирішили зупинити машину. Однак, водій не відреагував на вимогу про зупинку та прискорив рух, тому поліціянти відразу почали переслідування автомобіля. Через кілька метрів водій не впорався з керуванням та виїхав за межі дороги.

Водій залишив автомобіль та почав тікати від поліціянтів. Чоловіка спіймали, він зізнався, що викрав автомобіль на вулиці Героїв Праці. Виявилося, що зловмисник був п'яним, в його крові було 1,26 проміле алкоголю.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Слідчі будуть встановлювати всі обставини події. Патрульні склали на водія адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 (керування автомобілем у стані сп'яніння) та постанова у ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) КУпАП.

Нагадаємо, в Харкові на Плетнівському провулку побилися водії. На кадрах видно, що близько двох машин, які стоять на аварійці, б'ються чоловіки. Один з них взяв у руки молоток.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися