На Харків знову йде сніг та сильний вітер

У Харківській області погіршиться погода

У Харкові, 25 березня, знову погіршиться погода. Цього разу всьому виною фронт оклюзії з південного сходу. Про це повідомили в Харківському обласному центрі з гідрометеорології.

Відзначається, що в області весь день буде прохолодно, сиро та хмарно з проясненнями. Вночі піде помірний та мокрий сніг. Вдень невеликий дощ та мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м / с. Температура вночі від -3 ° морозу до 2 ° тепла, вдень 1 ... 6 ° тепла.

У самому місті помірний та мокрий сніг вночі, а вдень невеликий дощ та мокрий сніг. Температура вночі близько 0 °, вдень 3 .... 5 ° тепла. Потепління в місті очікується вже з п'ятниці: температура буде триматися від 0 та до 7 градусів тепла. Близько 7 градусів тепла температура повітря буде та в вихідні.

Нагадаємо, в новобаварському районі облаштують територію по вулиці Власенко. Там з'явиться зона відпочинку біля водойми. Відзначається, що в районі будинку №9, недалеко від водойми, буде створена локація з ігровими та спортивними майданчиками. Там зроблять пішохідні доріжки, встановлять лавки та нове освітлення. Також планується прочистити озеро, щоб люди могли там відпочивати.


Читайте также