У Харкові побудують нову зону відпочинку біля озера

У новобаварському районі комплексно облаштують і побудують зону відпочинку біля водойми

В новобаварському районі облаштують територію по вулиці Власенко. Там з'явиться зона відпочинку біля водойми. Про це повідомили в пресслужбі Харківської міської ради, посилаючись на секретаря Ігоря Терехова.

Відзначається, що в районі будинку №9, недалеко від водойми, буде створена локація з ігровими та спортивними майданчиками. Там зроблять пішохідні доріжки, встановлять лавки та нове освітлення. Також планується прочистити озеро, щоб люди могли там відпочивати. Крім цього, на прохання жителів влада займеться доброустроєм мікрорайону: ремонт під'їздів по вул. Власенко, 9 та 22, ремонт внутрішньоквартальної дороги та тротуарів по вул. Власенко, 8, 10 і 12, закінчать дитячі майданчики біля будинків по вул. Власенко, 18 і 22.

Нагадаємо, в Харківській області на Лозівському напрямку з 28 березня курсуватимуть додаткові приміські поїзди. Відзначається, що таке рішення прийняли після ряду звернень самих пасажирів і проведення аналізу пасажиропотоку.




Ольга

24 березня 2021, 14:09

На Власенко уже есть пруд, дорожки, скамейки и фонари. А еще БЫЛИ дикие утки, лягушки, белки, соловьи и даже черепашки. Теперь наверное не будет, потому что деревья уже начали пилить, а уж создание зоны отдыха окончательно добьет микрорайон. Деревья на нашей улице - Единственное, что прикрывало жителей от коксохима. Автобусы дотащили до района - вроде хорошо, а то, что круг этих автобусов вплотную возле детской площадки и весь асфальт под этими автобусами заляпан пятнами масла и бензина - это мелочь. Вместо того, чтобы просто подлатать ямы на дороге, да вычистить парк после зимы - начинаем благоустройство, которое гробит природу.

Сергей

21 березня 2021, 22:18

Погуляйте по новой набережной, насладитесь природой, поиграйте с детьми, но в противогазе... Ведь коксохим "никому не мешает" П. С. Власенко это не Новая Бовария, а Новобаварский район

Олег

21 березня 2021, 19:35

Дебилы какая новая бавария !???

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися