У Харкові синоптики зафіксували аномальну погоду у жовтні

У Харківській області у жовтні випало дуже мало опадів

У Харкові в жовтні 2021 року випало всього 8 мм опадів і це при нормі в 44 мм. Іншими словами у місті випало за місяць лише 17% опадів від звичайної норми. Відповідні дані опублікував портал "Погода та клімат".

Середньомісячна температура повітря збереглася в межах норми та становила 8,1 градуса. Найнижчу температуру - 5,1 градуса фіксували 26 жовтня, а найвищу - 19,1 градуса - 22 жовтня.

Інші новини Харкова:

У харківському парку Горького Хелловін відсвяткували вже традиційним зомбі-фестом. Відповідні фотографії та відео очевидці публікували у соцмережах. На святі можна було зустріти найрізноманітніших персонажів від Дарта Вейдера та Чумного лікаря до демонічної черниці та диявольських собак.

У Харкові 31 жовтня відбулося голосування за обрання мера Харкова. Загалом на голосування прийшло 28,6% (похибка – 1,1%) від усіх мешканців. Відповідні дані опублікувала громадянська мережа "Опора".

Увечері 26 жовтня суспільство вразило звістку про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна в Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох з тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіткнувся з Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.

У Харківській області на 1 листопада коронавірус виявили у 1227 мешканців. За добу від COVID-19 померло 19 людей. В області COVID-19 діагностували вже 207 642 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 4722 хворих. Одужало від коронавірусу 169 967 осіб. Зараз під наглядом медиків перебуває 32 953 пацієнтів.

Читайте также