Прогноз погоди у Харкові на тиждень та грудень

Чи чекати морозів та снігу.

Гідрометцентр Харківщини спрогнозував, якою буде погода у Харкові цього тижня та увесь грудень 2022 року.

Так, синоптики повідомляють, що у середньому місячна температура повітря триматиметься на рівні -2,5°. Зазначається, що нормою для середніх значень температури у грудні вважається -3°.

Опади прогнозують на рівні 45 мм, що є звичним показником для середньої кількості опадів наприкінці року в Харківській області.

З 29 листопада до 3 грудня у Харківській області очікуються до -8° вночі, опадів не передбачається.

Сьогодні, 29 листопада: мінлива хмарність; без істотних опадів; вітер східний, 7-12 м/с; температура повітря в Харківській області: вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла; температура повітря у Харкові: вночі 3-5° морозу, вдень близько 0°.

30 листопада: хмарно з проясненнями; без опадів; вітер східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с; температура повітря: вночі 3-8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

1 грудня: мінлива хмарність; без опадів; вітер східний, 7-12 м/с; температура повітря: вночі 3-8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

2 грудня: мінлива хмарність; без істотних опадів; вітер східний, 5-10 м/с; температура повітря: вночі 2-7° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

3 грудня: хмарно з проясненнями; вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий сніг; вітер східний, 5-10 м/с; температура повітря: вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У громадіХарківщини через відключення світла зупинились котельні

Аварійні відключення світла спричинили відключення опалення в місті та селах Харківщини.

Водозабезпечення поки працює.

У Харківській області аварійні відключення світла спричинили зупинку котелень. Так, без опалення залишилась Лозівська громада. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію міського голови Лозової Сергія Зеленського.

Голова громади повідомив, що сьогодні станом на 9 ранку через аварійне відключення електроенергії вісім котелень у Лозовій та чотири у старостинських округах без світла. Водозабезпечення міста поки працює.

"Готуємось підключати аварійне живлення, у разі тривалого знеструмлення. Якщо перевести комунальні підприємства повністю на генератори, необхідно на добу майже 10 тонн палива. Кожні стрибки напруги, на жаль, поступово виводять з ладу обладнання наших комунальних підприємств", – зазначив Сергій Зеленський.

В одній з громад Харківщини не буде світла невизначений термін. Це сталося через дефіцит в енергомережі.

У Первомайській міській громаді Лозівського району Харківської області відключать світло на невизначений термін. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію міського голови Первомайського Миколи Бакшеєва.

Голова громади повідомив, що за інформацією Первомайського РЕМу, сьогодні, в наслідок дефіциту в енергомережі, буде знову застосовано аварійний графік відключень. Світло відключать найближчим часом та на невизначений термін.

Читайте также