У громаді Харківщини через відключення світла зупинились котельні

Водозабезпечення поки працює.

У Харківській області аварійні відключення світла спричинили зупинку котелень. Так, без опалення залишилась Лозівська громада. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію міського голови Лозової Сергія Зеленського.

Голова громади повідомив, що сьогодні станом на 9 ранку через аварійне відключення електроенергії вісім котелень у Лозовій та чотири у старостинських округах без світла. Водозабезпечення міста поки працює.

"Готуємось підключати аварійне живлення, у разі тривалого знеструмлення. Якщо перевести комунальні підприємства повністю на генератори, необхідно на добу майже 10 тонн палива. Кожні стрибки напруги, на жаль, поступово виводять з ладу обладнання наших комунальних підприємств", – зазначив Сергій Зеленський.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

В одній з громад Харківщини не буде світла невизначений термін. Це сталося через дефіцит в енергомережі.

У Первомайській міській громаді Лозівського району Харківської області відключать світло на невизначений термін. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію міського голови Первомайського Миколи Бакшеєва.

Голова громади повідомив, що за інформацією Первомайського РЕМу, сьогодні, в наслідок дефіциту в енергомережі, буде знову застосовано аварійний графік відключень. Світло відключать найближчим часом та на невизначений термін.

Росіяни обстріляли більше десяти населених пунктів Харківщини та не хочуть втрачати зайняті рубежі. Ворог веде оборонні дії на раніше захоплених територіях.

З мінометів та реактивної артилерії росіяни обстрілюють Харківську область.

Усю добу, з 28 на 29 листопада, російські війська продовжували тероризувати мирне населення Харківської області, застосовуючи міномети, ствольну та реактивну артилерію. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ранкове зведення Генерального штабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку російські окупанти обстріляли райони населених пунктів Козача Лопань, Стрілеча, Огірцеве, Бударки, Чугунівка та Амбарне Харківської області.

На Куп’янському напрямку противник веде оборону раніше зайнятих рубежів. Здійснив обстріли з мінометів, ствольної та реактивної артилерії по районах населених пунктів Куп’янськ, Бологівка, Табаївка, Крохмальне і Берестове на Харківщині.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися