Від Кучера пішов заступник, відповідальний за медицину Харківської області

Заяву про відставку подав Михайло Черняк

Глава Харківської обласної адміністрації Олексій Кучер звільнив свого заступника Михайла Черняка, який курирував медицину. Про це свідчить розпорядження губернатора.

Згідно з документом, датованим 4 червня, Черняк сам подав заяву про відставку.

Як вже повідомляли "Коментарі", губернатор Олексій Кучер прокоментував інформацію ЗМІ про те, що його сім'я проживає в квартирі, яка зареєстрована на сепаратиста з бази "Миротворця". Свою позицію Кучер озвучив на сайті ХОДА.

"Я не знаю Шалімова особисто - більш того, ніколи його не бачив. Договір оренди підписував інший чоловік - по довіреності. Крім того факту, що я користуюся житлоплощею, ніякого іншого відношення до цієї квартири я не маю, вона мені не належить. Що стосується інформації про сепаратизм Шалімова, то я, як юрист, вважаю, що якщо є звинувачення і підтверджують його факти, то цим питанням повинні займатися правоохоронні органи. Повинні бути пред'явлені звинувачення, а за ними - відповідне кримінальне покарання", - пояснив Олексій Кучер.

Також ми повідомляли, що днями керівник регіону опублікував декларацію за минулий рік, згідно з якою у власності чиновника або його рідних є три квартири.

Читайте также