Мер Дніпра заявив, що Добкін не впорається з таким складним містом, як Харків

Філатов назвав Добкіна екзальтованим персонажем

Мер Дніпра Борис Філатов висловився про Михайла Добкіна в інтерв'ю журналістці Євгенії Кутновой.

"З Михайлом Марковичем у мене дивна історія відносин. Я його ніколи не чіпав та не помічав, а він чомусь весь час особливо в коментарях в соцмережах пише про мене якісь гидоти. Навіщо це робити я не розумію, але це говорить про те, що він дуже екзальтований персонаж. Я вважаю, що в такому великому та складному місті, як Харків, екзальтований персонаж не може стояти біля керма. Тому що місто це система складних соціальних зв'язків та містом потрібно командувати,  не через екзальтованість ", - сказав Філатов.

Довідка: екзальтованість - це прояв інтенсивних реакцій на той чи інший зовнішній подразник. Психіка у такого типу особистості знаходиться в украй збудженому стані, причому сама причина подібного душевного підйому зазвичай не відповідає бурхливої реакції на неї.

Нагадаємо, колишній мер Харкова та народний депутат Михайло Добкін розповів, що команда Кернеса вже до його похорону, якщо навіть не за життя, повністю лягла під Арсена Авакова. Також він стверджує, що колишня команда Кернеса намагається зберегти свій рейтинг на його імені.

Раніше "Коментарі" розповіли, що "Блок Кернеса - Успішний Харків" не змінить назви, попри смерть свого лідера.


Читайте также