Добкін розповів, що команда Кернеса «лягла» під Авакова після смерті мера

Добкін розповів, що команда Кернеса намагається зберегти свій рейтинг на імені мера

Колишній мер Харкова і народний депутат Михайло Добкін розповів, що команда Кернеса вже до його похорону, якщо навіть не за життя, повністю лягла під Арсена Авакова. Про це він розповів в інтерв'ю Наталії Влащенко.

"Цей договірняк мотивований тим, що їм треба більше часу для розкрутки свого кандидата, оскільки шансів виграти в Харкові, на сьогоднішній момент крім мене не було в кого немає", - розповів Добкін.

Також він стверджує, що колишня команда Кернеса намагається зберегти свій рейтинг на його імені. Добкін зазначив, що до березня щось ще їм зберегти вдасться, а ось вже до жовтня від нього нічого не залишиться.

"До жовтня люди вже зрозуміють, що містом керує не команда Кернеса, не його друзі. А навпаки ті, кого він протягом десяти років свого мерства і близько не підпускав до управління містом і намагався робити все, щоб зберегти за собою можливість без них приймати головні та глобальні рішення для першої столиці України ".

Нагадаємо, Михайло Добкін привітав харків'ян з Новим роком та розповів, що таки буде боротися за пост мера Харкова. Відповідне звернення він виклав у себе в інстаграмі.




Котя

15 січня 2021, 07:38

денис, ПОРА МОЧИТЬ ЭТИХ ССУК ДЕШЕВЫХ ФРАЕРОВ!!!

Котя

15 січня 2021, 07:36

ИДИ НАХУЙ КОНЧЕНАЯ МУСОРСКАЯ ТВАРЬ... ХАРЬКОВЧАНЕ НЕ ПОВТОРЯТ ОШИБКИ С БАНДИТОМ ГЭПОЙ!!!

денис

12 січня 2021, 09:27

НЕНАВИЖУ ЗЕЛЮ ЕЩЕ И ЗА ТО ЧТО ОСТАВИЛ МОШЕННИКА АВАКОВА И ЕГО БАНДУ В ПРАВИТЕЛЬСТВЕ !!БУДУ ВСЕГДА ПРОТИВ ТЕХ КТО С АВАКОВЫМ

денис

12 січня 2021, 09:23

АВАКОВ ЭТО САМЫЙ ПОДЛЫЙ ХИТРЫЙ И ГНУСНЫЙ ЧЕЛОВЕК В УКРАИНЕ ПОСЛЕ ПАРАШЕНКО!!ЭТИ ДВЕ ГИЕНЫ РАЗГРАБИЛИ И РАЗВОРОВАЛИ ВСЮ СТРАНУ !!ЭТИХ УПЫРЕЙ ДАВНО ПОРА СУДИТЬ И ПОВЕСИТЬ КАК МАРОДЕРОВ !!

Антибандит

11 січня 2021, 17:17

А кто этот "обрезок"? Не шнырь добкин случайно? Допа, рожу ты научился строить, но денег никто уже не даст.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися