Харковом керують люди, безпосередньо пов'язані з криміналітетом - Добкін

Добкін розповів, хто нападає на волонтерів в Харкові

Ексглава Харкова Михайло Добкін заявив, що сьогоднішня міська влада безпосередньо пов'язана з кримінальним світом. Про це він сказав в ефірі телеканалу "Перший незалежний", передає RegioNews.

За словами Добкіна, сьогодні в Харкові нібито відкрито діють напівкримінальні авторитети, яких нібито "кришує" міська влада, а поліція ніяк не втручається.

"Найгірше, що поліція намагається не втручатися, через це бандити отримують більше впевненості у своїй безкарності та вже відкрито на вулиці пресують людей - звичайних волонтерів, які роздають звичайну газету, яка не несе ніякої загрози. Все це робиться під виглядом боротьби з сепаратизмом. І особливо смішно, коли приходять 16-річні хулігани з розтягнутими на колінах спортивними штанами та починають розповідати російською мовою за українські цінності, що вони патріоти. Хоча вони до патріотичних організацій ніякого відношення не мають", - говорить політик та стверджує, що силою на силу відповідати не буде.

Також Добкін вважає, що міська влада змушена вдаватися до бандитських прийомів, в тому числі й до фізичного насильства, бо вони не хочуть вилетіти з займаних крісел. Харків'яни, за його словами, до такого не звикли.

"До беззаконня націоналістів звикли, але тут вони бачать свавілля міської влади, яка в Харкові завжди викликала повагу, і харків'яни дуже пишаються своїм містом, харків'яни дуже навіть хваляться їм", - сказав ексглава Харкова.

Михайло Добкін прокоментував напад на волонтерів, які в Харкові роздавали газету "час Добкіна" і заявив, що це один із прийомів міської влади сьогодні.

"Я готовий до цього, я готовий до такої кампанії, я її не боюся, я розумію, що восени влада в Харкові зміниться. Я наведу порядок, я дам оцінку всім протиправним діям, які були вироблені або будуть. І я хочу заспокоїти харків'ян, що такого завжди не буде. Настануть кращі часи ", - підсумував політик.

Нагадаємо, "Нацкорпус" заявив, що Михайла Добкіна потрібно позбавити звання "Почесного харків'янина". Сам Добкін заявив, що дане звання не кіоск, який можна просто так "віджати".


Читайте также