Звання почесного харків'янина не можна просто так "віджати", - Добкін

Звання почесного харків'янина не можна просто так "віджати" завдяки зв'язкам у поліції й міськраді. Про це в своєму Telegram-каналі написав міський голова Харкова (2006-2010) і очільник Харківської ОДА (2010-2014) Михайло Добкін, коментуючи ініціативу "Нацкорпусу" позбавити його звання "Почесний харків'янин".

"Звання почесного харків'янина - не кіоск, який можна "віджати", козиряючи "дахом" у поліції або міськраді. Тим, кого нині використовують у боротьбі зі мною, потрібно спробувати це зрозуміти", - зокрема, написав Добкін.

За його словами, харків'яни самі розберуться з оцінками.

"Час усе розставить на свої місця: кому і з яким статусом бути, хто і що реально зробив для Харкова і Слобожанщини, а хто "доїть" національну ідею для політичних бонусів", - заявив Добкін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Національний корпус" у Харкові хоче, щоб на 4-й сесії міської ради 21 квітня розглянули питання щодо позбавлення Михайла Добкіна звання "Почесний харків'янин".

Звання почесного харків'янина він отримав за свої досягнення на посту голови Харкова у 2006-2010 роках. Цю нагороду йому вручив у серпні 2013 року мер Харкова Геннадій Кернес. У той час Добкін обіймав посаду голови Харківської ОДА.

За даними "Регіон. Ньюз", партію "Нацкорпус", сформовану на базі батальйону "Азов", нібито пов'язують із Арсеном Аваковим - головою МВС, якого вважають близьким до нинішнього в.о. мера Ігоря Терехова.



Татьяна

27 квітня 2021, 06:31

Что хорошего сделал Добкин получив звание почетный гражданин?кроме того что получил землю привилегии чтобы его мажорные детки и он сам жил в шоколаде...конечно надо лишать этого звания слишком дорого это для города.

Пётр

23 квітня 2021, 21:43

Не знаю, кто маргинал, но Добкин-путинский агент.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися