Стало відомо, хто від Порошенка може піти на вибори мера Харкова

Депутат Харківської обласної ради від "Європейської солідарності" не підтвердив, але і не спростував інформацію про можливе висунення в мери Харкова

Депутат фракції "Європейська Солідарність" в Харківській обласній раді Олександр Скорик не підтвердив, але і не спростував інсайдерську інформацію про те, що саме він може висуватися від політичної сили п'ятого президента України Петра Порошенка на виборах мера Харкова, які мають відбутися 31 жовтня 2021 року. Як інформує видання "Коментарі", про це пише портал "Newsroom".

Олександр Скорик в політиці людина нова, яка раніше не була заплямована в різного роду скандалах і інтригах. Восени 2020 року він прийняв рішення балотуватися в депутати облради від партії "Європейська Солідарність". В результаті був обраний депутатом від цієї політичної сили, очолив фракцію "ЄС" в раді, а також увійшов в досить ласу для багатьох бюджетну комісію, куди потрапити хотів би не один депутат. У політику Олександр Скорик прийшов з бізнесу.

Незважаючи на те, що негласно мерська кампанія вже стартувала в коментарі кореспонденту "Newsroom" Скорик досить ухильно відповів, буде він йти в мери Харкова від "ЄС" чи ні. Обласний депутат заявив, що він не готовий поки що будь-яким чином коментувати таку можливість, тому як, якщо і буде прийнято рішення, то прес-служба оперативно про це сповістить всіх. Олександр Скорик додав, останнє слово про висунення його в мери Харкова не за ним, а за партійним керівництвом, яке знаходиться в Києві.

Читайте також на порталі "Коментарі" - політичний експерт Юрій Чевордов сказав, що в Харкові на посаду мера реально претендують тільки Михайло Добкін, Юлія Світлична і Ігор Терехов.

Читайте также