Підтримка харків'ян - це головний мотив, аби йти і перемагати - Добкін

Михайло Добкін упевнений, що його головна перемога - попереду

Політик впевнено йде до своєї найголовнішої перемоги, незалежно від того, що буде наприкінці. Про це Михайло Добкін, міський голова Харкова з 2006 по 2010 рік розповів у ток-шоу "Хард з Влащенко" на "Україна 24".

За його словами, у Харкові вже в повну силу йде гаряча фаза передвиборчої кампанії, хоча офіційно перегони ще не розпочалися.

На думку політика, у багатьох є сумніви, чи зможе він протриматися до самих виборів, адже його опоненти використовують бандитські брудні методи.

"Ведеться багато розмов про те, що мені не дадуть, мене знімуть. Що на мене будуть заведені кримінальні справи або буде фізичний тиск. Більшу частину часу мені доводиться казати людям - і бізнесменам, і місцевій еліті, - що я піду до кінця", - заявляє Михайло Добкін.

Політик також неодноразово підкреслив, що найголовніша його перемога ще попереду.

"Мені здавалося, що головна моя перемога, коли я перший раз обирався до Верховної Ради. Але коли я переміг, то зрозумів, що це не головна перемога. Також було у 2006 році, коли я переміг чинного мера Харкова на виборах міського голови. Але і це не була головна перемога. Моя головна перемога попереду, і я до неї піду, незалежно від того, що може бути в кінці", - зазначає політик.

За його словами, він не відмовиться від участі у виборчих перегонах у Харкові, адже відмовитися від них буде означати відмовитися від себе.

"Якщо я з якихось причин вирішу від цього відмовитися, то я відмовлюся від себе, від усього свого життя, пройденого до цього. Я просто все перекреслю. Тому мені легше перетерпіти все, що буде відбуватися. Нехай мене навіть палицями б'ють, я повзти буду, зубами чіплятися за траву і повзти, і дійду до кінцевої мети", - запевнив Михайло Добкін.

Він стверджує, що на це у нього є моральне право, досвід, знання, та головне - підтримка харків'ян.

Нагадаємо, що дострокові вибори у Харкові призначені Верховною Радою України на 31 жовтня 2021 року. Після смерті обраного мера Геннадія Кернеса, його обов'язки виконує секретар Харківської міськради Ігор Терехов. Він своїми діями вже фактично розпочав свою передвиборчу кампанію. Його головний конкурент - Михайло Добкін, який вже був мером міста у 2006 - 2010 роках. У березні було проведене соціологічне опитування, згідно з яким, якби вибори проводили навесні, то на них у двох турах Михайло Добкін обійшов би Ігоря Терехова.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що нинішня міська влада Харкова не дає почуття стабільності харків'янам. За словами Михайла Добкіна, мешканці Харкова не бачать у людях, які тимчасово перебувають у влади в місті, тих, хто дасть їм безпеку та впевненість.

Читайте также