Добкін заявив, що з Харкова викачують гроші

Добкін прийняв для себе чітке рішення, що піде на вибори міського голови

Претендент на крісло мера в Харкові Михайло Добкін знову зустрівся з харків'янами. Цього разу він обговорював заборгованість по зарплатах на комунальних підприємствах через неефективну роботу керівників та чиновників. Про це розповіли на сайті громадської організації "Наш Дім - Харків".

"Сьогодні до роботи різних чиновників є питання. Я чотири роки був мером, потім - губернатором та бачу роботу людей. Я приїжджаю в один район - керівника лають. Приїжджаю в інший район і чую скарги людей", - сказав Михайло Добкін і додав, що вибудувану їм та Кернесом систему почали розвалювати.

Крім цього політик заявив, що на комунальних підприємствах зараз жахлива ситуація з боргами по заробітних платах. Як приклад він навів КП "Харківський метрополітен", яке сьогодні знаходиться в великих боргах і генерує збитки. Така ж ситуація, за словами Добкіна і з КП "Харківводоканал". Він вважає, що зараз чиновники та комунальники отримали можливість викачувати з міста все, що можна і це потрібно виправити в першу чергу.

Також Михайло знову заявив, що мер повинен відстоювати інтереси свого міста в Києві. За його словами, Терехов не зможе цим займатися.

"Коли за твоєю спиною 1,5 млн населення, і у тебе є досвід, можливості, знання і зв'язки в Києві, то таку людину зіштовхнути важко, а цього - щелбанами заб'ють. І з ним заб'ють всі інтереси Харкова. Я не хочу, щоб усе в Харкові взяли згорнули, витерли ноги та пішли далі ", - заявив Михайло Добкін.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Верховна Рада призначила вибори мера Харкова на 31 жовтня 2021 року. Відповідну постанову №5292 прийняла Верховна Рада України на позачерговому засіданні 30 березня. Текст постанови доступний на офіційному сайті державного відомства.



Читайте также