Михайло Добкін: Я зможу відстояти Харків у Києві, я там не всім подобаюся, але зі мною рахуються

Якщо у Києві не відстоювати інтереси Харкова, то все, що є хорошого, може застаріти

За словами харківського міського голови у 2006-2010 роках, лідера ГО "Наш Дім — Харків" Михайла Добкіна, Харків має, чим пишатися, а в Україні місто та його жителів усі добре знають і поважають. Про це він повідомив під час однієї з зустрічей із харків'янами у "ДОБКІН ХАБі".

За словами політика, у спільній перемозі він не сумнівається, адже усі, які раніше виникали проблеми, вдавалося вирішувати на користь міста.

Він також вказав на харківське досягнення з отриманням права на проведення Євро у 2012 році, адже від самого початку Харків розглядався виключно як "запасне місто". Втім, проведення такого масштабного заходу дало поштовх для значного розвитку інфраструктури у місті. Нею харків'яни користуються й сьогодні.

"Харків знають і поважають в Україні, а харків'яни мають повне право пишатися місцем, де вони живуть", - зазначив Михайло Добкін.

Він розповів, що у столиці його прізвище усім добре відоме, і хоча вона не всім подобається, з його думкою там рахуються.

"Якщо я матиму повноваження від імені містян Харкову, мої сили та впливовість на них помножиться на півтора мільйона мешканців Харкова", - пояснив політик.

За його словами, він "не злізе" із центральної влади у серйозних питаннях, що стосуються структурних проблем.

Раніше лідер ГО "Наш Дім — Харків" заявив, що він буде щовечора їздити у звичайні двори багатоповерхівок, аби особисто спілкуватися с мешканцями. За його словами, у нього є точне уявлення, що потрібно робити, аби Харків розвивався.

"Я чую людей, у нас хороший зворотний зв'язок", - повідомив Михайло Добкін.

Він розповів, що під час цих зустрічей він знаходить людей, які згодні йому допомагати на громадських засадах і повідомляти про проблеми, що виникають у мешканців. За словами політика, він має на меті створення ефективної команди, яка розвиватиме Харків.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Верховна Рада призначила вибори міського голови Харкова на 31 жовтня 2021 року.



ОЛЬГА

23 серпня 2021, 23:38

ГОРОД ПОДДЕРЖИТ !

Влад

22 серпня 2021, 14:42

Не надо нас защищать. Уже одних "защитили"

Vi

22 серпня 2021, 13:41

Зае*ал этот долб*еб Добкин, то в Киеве хотел мэром стать, понял что дохлый номер, теперь обратно в Харьков приперся...Допа, иди на Х, у тебя скучное еба*о, тебе денег никто не даст, и голосов тоже)

Олег.

22 серпня 2021, 13:12

Да неужели этот сбитый летчик, добкин будет хорошим головой, нет, нет, и нет, он будет пиарится в Киеве на телеканалах и нести всякую чушь приятную для слуха публики которая выбирала опзж а не заниматься проблемами Харькова.

Жора

22 серпня 2021, 12:49

Слава Україні , Харьков и Киев и так похож на Ростов но никак не на Львов и Галичину.

Слава Україні

22 серпня 2021, 12:03

Одни уроды проголосовали за клоуна, другие уроды хотят голосовать за дебила, который двух слов связать не может без подсказки. Вот бы их всех за поребрик, в Ростов, к примеру, отправить. И, естественно - в один конец.

Валерий

22 серпня 2021, 11:41

А кто до сегодняшнего дня мешает ему ездить во дворы многоэтажек ????

Активист

21 серпня 2021, 15:07

А главное что Добкин знает как бороться и вытравить зеленую плесень. Иначе это как в доме делать ремонт и не вытравить плесень. А Харьков это как родной дом у большинства харьковчан и им и их детям в этом доме жить.

Екатерина

21 серпня 2021, 12:29

Только ДОБКИН принесет в Харьков М И Р и стабильность это самая подходящая кандидатура это будет продолжение Кернеса

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися