Добкін буде допомагати харків'янам оплачувати комуналку

Організація Добкіна запускає нову програму допомоги жителям Харкова

З 13 вересня громадська організація Михайла Добкіна "Наш Дім - Харків" починає приймати заявки від мешканців для участі у міській програмі "Турбота", яка повинна компенсувати частину витрат за оплату житлово-комунальних послуг. Про це написали на сайті самої організації.


"Наша команда розробила програму "Турбота", яка передбачає щорічну разову допомогу на оплату комунальних послуг соціально незахищеним сім'ям в розмірі 2 тисячі гривень. Дві третини харківських домогосподарств потрапляють в цю категорію. Ця допомога буде покладатися всім, незалежно від боргів. Я розумію, що після виборів ми отримаємо напівпорожній бюджет, але при грамотному підході місто може надавати таку допомогу", - сказав Михайло Добкін і додав, що ідея створити таку програму з'явилася через численні скарги жителів на високі комунальні платежі.

Щоб взяти участь у зазначеній програмі, потрібно прийти в один з "ДОБКІН ХАБів" і заповнити заявку. Для оформлення потрібно взяти паспорт (або ID карту) та ідентифікаційний податковий номер. Міська програма почне діяти тільки, якщо її затвердять і впровадять рішенням міського голови в грудні 2021 року.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Верховна Рада призначила вибори мера Харкова на 31 жовтня 2021 року. Відповідну постанову №5292 прийняла Верховна Рада України на позачерговому засіданні 30 березня. Текст постанови доступний на офіційному сайті державного відомства.

Читайте также