У Харкові з'явилися нові кандидати на крісло мера

У Харкові 15 осіб хочуть брати участь у виборах

У Харкові 15 осіб подали документи до міської виборчої комісії на участь у виборах міського голови. Сьогодні, 2 жовтня, члени територіальної виборчої комісії дозволили брати участь у виборах ще кільком кандидатам. Про це розповіли KHARKIV Today.

Тепер за крісло мера можуть поборотися самовисуванці Аліна Мустафаєва, Сергій Ряполов, Денис Ярославський, Микола Кукуріка і Віктор Величков. Зазначені люди можуть отримати посвідчення кандидата і постанову, відкрити розрахунковий рахунок і почати передвиборчу кампанію. Своєю чергою Іджрану Абдуллаєву заборонили брати участь у виборах, оскільки він так і не вніс заставу.

Крім цього, у виборах беруть участь Говоров Валерій (депутат облради від ОПЗЖ), Михайло Добкін (ексмер і ексгубернатор), Кондрусік Олександр (блогер), Маринин Дмитро (ексдепутат міськради), Немічєв Костянтин (голова обласної організації партії "Національний корпус"), Плетньов Володимир (депутат міськради від партії Шарія), Скорик Олександр (представник "Європейської солідарності"), Терехов Ігор (секретар Харківської міськради).

Нагадаємо, в Харкові 31 жовтня пройдуть позачергові вибори міського голови. "Коментарі" повідомляли про те, що Верховна Рада прийняла відповідне рішення в кінці березня цього року. "За" проєкт постанови проголосували 249 народних депутатів. Позачергові вибори призначили на неділю в "зв'язку з достроковим припиненням повноважень Харківського міського голови Харківського району Харківської області Кернеса Г. А., на підставі пункту 30 ч. 1 ст. 85 Конституції України".

Читайте также