У Харкові хочуть зняти Терехова з виборів через ТВК за незаконну реєстрацію

У Харкові заявили, що команда Терехова захопила виборчу комісію

Кандидат на посаду харківського міського голови Дмитро Маринин подав до суду на Харківську міську виборчу територіальну комісію з вимогою зняти з передвиборчих перегонів в.о. мера Харкова Ігоря Терехова. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Дорогі Друзі! Ми закінчили день також бадьоро, як і почали. Сьогодні ми подали позов до Адміністративного суду з вимогою визнати реєстрацію кандидата Терехова І.О. незаконною. Хлопець слабкий, але дуже поспішає зайняти крісло мера Харкова. При цьому поспішає і робить багато грубих помилок. А за помилки потрібно відповідати", - написав політик.

Дмитро і його команда заявили, що на з'їзді партії "Блок Кернеса - Успішний Харків!", Де Терехова висунули кандидатом, нібито практично були відсутні члени партії, які повинні були приймати рішення про висунення кандидата на майбутні вибори. Також Маринин вважає, що засідання "комісій" були фейковими.

Більш того юристи Маринина зазначили, що ТВК не відмовила Терехова відразу, тому що представники в.о. мера нібито захопили комісію і завели туди підконтрольних собі людей, які нібито закривають очі на порушення закону з боку команди в.о. мера.

"Така наша позиція в суді. Є ще багато юридичних нюансів, які ми не будемо розкривати до суду" - заявив представник Дмитра Маринина, а його команда додала, що засідання суду відбудеться не раніше 6 жовтня

Нагадаємо, у Харкові 31 жовтня пройдуть позачергові вибори міського голови. "Коментарі" повідомляли про те, що Верховна Рада прийняла відповідне рішення наприкінці березня цього року.

Читайте также