Кадрові зміни у Харківській області: Зеленський звільнив двох людей

Звільнення погодив Кабмін

Глава держави звільнив двох голів районних держадміністрацій у Харківській області. Розпорядження було опубліковано на сайті Офісу президента.

Так, згідно з інформацією з документа, 15 лютого Володимир Зеленський звільнив голову Харківської районної державної адміністрації Юрія Раїну, а також зняв з посади голову Чугуївської районної державної адміністрації Ігоря Волкова. Звільнення двох глав РДА погодив Кабінет Міністрів України.

У кожному з розпоряджень зазначається, що звільнення голів Харківської та Чугуївської РДА відбувається згідно з поданими ними заявами.

Зазначимо, що 23 березня 2021 року Президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження щодо призначення Раїна Юрія Івановича на посаду голови Харківської райдержадміністрації Харківської області. До призначення на посаду голови Харківської райдержадміністрації Юрій Раїна очолював Краснокутську РДА.

Розпорядження про призначення головою Чугуївської райдержадміністрації Харківської області Ігоря Анатолійовича Волкова було підписано Володимиром Зеленським 15 квітня 2021 року. До цього Волков обіймав посаду заступника начальника управління у Сумському управлінні Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції.

Читайте також:

У січні 2022 року мер Харкова зробив нове кадрове призначення. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Зеленський під час засідання Конгресу місцевої та регіональної влади у Харкові перейшов на російську мову та звернувся до мера міста Ігоря Терехова.

У лютому Зеленський зробив нові призначення у Харківській області. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.

Читайте также