Мер Харкова зробив нове кадрове призначення: подробиці (ФОТО)

Ігор Терехов призначив нового керівника Адміністрації Холодногірського району

Міський голова Харкова Ігор Терехов підписав розпорядження про призначення нового керівника Адміністрації Холодногірського району. Ним стала Цибульник Неллі Юріївна. Про це повідомляється у пресслужба Харківської міської ради.

Представляючи нового керівника районної адміністрації Терехов заявив, що це призначення дасть потужний імпульс розвитку району. Натомість мер попросив актив району підтримати нового голову Адміністрації.

"Упевнений, що її робота принесе потрібні результати, і завдяки нашим спільним зусиллям Холодногірський район стане одним із найкращих у місті", - сказав Ігор Терехов.

picture

Також міський голова повідомив, що Інна Уварова, яка очолювала РДА раніше, залишиться працювати у його команді. Оскільки темп розвитку міста постійно нарощується, оновлення команди просто потрібне.

Новий голова Холодногірської РДА подякував міській владі за довіру та відзначив, що знає про проблеми місцевих жителів. Тому у своїй роботі вона враховуватиме їх побажання та інтереси.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у середині грудня Ігор Терехов призначив нового голову Адміністрації Московського району. Ним став Олексій Топчій. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що мер Харкова Ігор Терехов отримав іменну картку харків'янина та одразу ж вирушив її тестувати. Далі міський голова зайшов у супермаркет та аптеку. Пред'явивши на касі карту він отримав знижку в 50 копійок на свою покупку.   Також мер прокотився у громадському транспорті, де також можна використати "карту харків'янина". Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися