Кого збив автомобіль Ярославського

Автомобіль Ярославського на смерть збив людину

На чугуївській трасі неподалік від села Мартове 9 лютого "Ґелендеваґен" Олександра Ярославського на смерть збив тричі судимого 36-річного мешканця, якого 31 грудня лише звільнили з колонії. Про це розповів редактор видання "Цензор.нет" Юрій Бутусов, посилаючись на власні джерела.

У правоохоронних органах наразі не підтвердили інформацію Юрія, однак зазначили, що вони проводять санкціоновані обшуки у готелі та будинку в Олександра Ярославського. Також зараз перевіряють місце проживання працівника Ярославського, який взяв на собі провину за збиту людину.

Фахівці вилучили два автомобілі та сервери, інформація з яких зараз обробляється. Досудове розслідування правоохоронці проводять за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами) та ч. 3 ст. 135 (залишення у небезпеці) Кримінального кодексу України.

Контекст:

Після ДТП 10 лютого до поліції разом з адвокатом прийшов 50-річний працівник компанії DCH (належить Ярославському) і взяв на себе всю провину. Проте вже стало відомо, що чоловік під час ДТП перебував в іншому місці.

У холдингу Олександра Ярославського Development Construction Holding (DCH) підтвердили, що бізнесмен залишив країну та відлетів до Лондона для "зустрічі з сім'єю".

Нагадаємо, джерела "Української правди" у правоохоронних органах розповіли, що правоохоронці на місці аварії знайшли номерний знак із цифрами 0018, а "Ґелендеваґеніз такими номерами належить бізнесмену Олександру Ярославському. Авто вже вилучили. Також журналісти "Української правди" зазначили, що неподалік від села Мартове харківський бізнесмен має приватний будинок.

Читайте также