ДТП із машиною харківського мільйонера: Працівник Ярославського здався поліції

Працівник DCH здався поліції

На чугуївській трасі неподалік від Мартової 9 лютого "Ґелендеваґен" Олександра Ярославського на смерть збив людину. Вже 10 лютого до поліції разом з адвокатом прийшов 50-річний працівник компанії DCH (належить Ярославському) та взяв на себе всю провину. Про це розповів речник прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко.

Чоловік заявив, що був за кермом автомобіля, але моменту ДТП не бачив. За словами працівника компанії Ярославського, йому здалося, що він зіткнувся з твариною. Наразі прокуратура просить заарештувати підозрюваного. Сьогодні, 11 лютого, о 15:00 у Київському райсуді мають розглянути справу.

Зазначається, що заяви чоловіка ще не говорять про його вину і правоохоронці розглядатимуть інші можливі варіанти. Автомобіль вилучили і зараз готуються документи для накладення арешту на машину як речовий доказ. Усі пошкодження на "Ґелендеваґені" характерні для ДТП такого характеру.

vSpWcLdeIQ4Ovt5sktcRwBXgu.jpg Чоловікові повідомили про підозру за ч. 2 ст. 286 (ДТП із загиблим) та ч. 3 ст. 135 (залишення у небезпеці) Кримінального кодексу України. По максимуму чоловік може отримати 8 років в'язниці.

Нагадаємо, джерела "Української правди" у правоохоронних органах повідомили, що на місці аварії виявили номерний знак із цифрами 0018, а "Ґелендеваґен" із такими номерами належить бізнесмену Олександру Ярославському. Також журналісти "Української правди" зазначили, що ДТП сталася неподалік від села Мартова, де у харківського бізнесмена нібито стоїть приватний будинок. Офіційних коментарів від поліції поки що не було.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися