У Харкові розбомбили будівлі ГУНП та СБУ: загинули поліцейські (ВІДЕО)

На місці працюють рятувальники

Вранці 2 березня біля управлінь Служби безпеки України та Міністерства внутрішніх справ стався сильний вибух. На місце події було направлено рятувальників. Про це на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі повідомив радник голови МВС Антон Геращенко.

На цей момент відомо про чотирьох загиблих внаслідок цієї події. Співробітники ДСНС дістали двох людей з-під завалів. Ще десятьох харків'ян вдалося врятувати.

За словами Антона Геращенка, всі загиблі є поліцейськими із загону спецназу поліції "СХІД"

"Продовжується розбір завалів після варварського удару по Офісу Харківської поліції та СБУ. Ми за Вас помстимося хлопцям!", - пише Геращенко.

Наразі рятувальники продовжують розбирати завали. Подробиці встановлюються.

Читайте також:

• Вранці 2 березня окупанти завдали удару по корпусу університету в Харкові. Ворожі війська спробували знищити будівлю соціологічного факультету Національного Університету імені Каразіна. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Мер Харкова Ігор Терехов прокоментував ситуацію у місті станом на ранок 2 березня. За його словами, комунальники, незважаючи на обстріли, намагаються робити все можливе, щоб якнайшвидше повернути тепло до будинків харків'ян. Крім того, Ігор Терехов також спростував інформацію про те, що Харків оточено ворогом. За його словами, зараз Харків оточений частково.

У Харкові під обстрілом загинув відомий вчений. Трагедія сталася у мирній житловій квартирі Харкова. Колеги загиблого розповіли, що вчений помер у лікарні від отриманих травм. Подробиці читайте у нашому матеріалі.


Читайте также