Вибух газу в житловому будинку на Харківщині: поліція з'ясовує обставини

Постраждалий від вибуху у критичному стані

В Харківській області правоохоронці встановлюють обставини вибуху в квартирі багатоповерхівки. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Вибух стався сьогодні вранці, 25 березня, на Будівельній вулиці в селищі Слобожанському. Все відбулося в квартирі на першому поверсі п’ятиповерхового будинку. В результаті вибуху 36-річного чоловіка викинуло з вікна.

Постраждалого швидка медична допомога госпіталізувала до харківської лікарні. Чоловік отримав термічні опіки близько 70% поверхні тіла.

За попередньою інформацією стався вибух побутового газу. Жителів будинку евакуювали та припинили газопостачання та теплопостачання до будинку.


У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки (ч. 2 ст. 270 КК України).

Як повідомили в прес-службі Харківської міськради з посиланням на завідувача опіковим відділенням Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги Аслана Цогоева, постраждалий знаходиться у реанімації у критичному стані.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що в результаті вибуху в квартирі сталася пожежа. Її площа склала близько 15 квадратних метрів. Вогонь охопив особисті речі. Полум’я гасили 10 бійців ДСНС. Ліквідували пожежу трохи більше ніж за годину.


Читайте также