Терехов назвав небезпечні місця для прогулянок у Харкові

Російський "світ" залишив надто багато "подарунків" у Харкові, тому деякі місця вважаються зараз вкрай небезпечними для прогулянок

Мер Харкова Ігор Терехов попросив городян утриматися від прогулянок у Лісопарку, зокрема на Меморіалі слави. Про це повідомляє пресслужба Харківської міської ради.

За інформацією градоначальника, найближчими днями на тій території проводитимуть роботи з розмінування. Водночас Терехов поділився фотографіями тих "подарунків", які залишили російські окупанти, а це - міни та залишки снарядів.


"Дуже прошу вас, дорогі харків'яни, не гуляти в Лісопарку, не їздити і не бігати велодоріжкою, оскільки кілька касет, що не розірвалися, знайшли саме на ній. Утримайтеся від прогулянок та вигулу собак у лісосмузі. Там можуть бути міни, снаряди, що не розірвалися, та інші вибухонебезпечні сюрпризи", — зазначив Ігор Терехов.

Терехов наголосив, що відновити прогулянки територією Лісопарку можна буде лише після того, як ДСНС очистять місцевість від небезпечних предметів.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 Радник голови Офісу Президента України Олексій Арестович заявив, що російські окупанти ввели додаткові війська на північ Харківської області, щоб стримати контрнаступ Збройних Сил України у напрямку Волчанська.

 На території Харківської області російські окупанти намагаються закріпитись на околицях населеного пункту Тернова. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі. Детальніше про це читайте у нашому матеріалі. 

 На території Ізюму Харківської області російські окупанти розгорнули додаткові підрозділи ствольної артилерії. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харківській області ЗСУ збирають тіла російських військових. Ці тіла українська сторона може обміняти на живих або загиблих українських бійців. Це стандартна практика цієї війни.

Читайте также