На Харківщині приватний будинок перетворився на руїни після обстрілу (ФОТО)

У домі сталася пожежа

Російські окупанти щодня продовжують обстрілювати Харків та Харківську область. Сьогодні під обстріл потрапив Чугуївський район. Про це повідомили у прес-службі ДСНС Харківської області.

За інформацією джерела, вранці 5 липня російські військові обстріляли село Коробочкіне, що у Чугуївському районі Харківської області. Внаслідок влучення боєприпасів сталася серйозна руйнація житлового будинку, а також пожежа перекриття будівлі на площі близько 10 кв.м.


Незабаром до місця події прибули співробітники ДСНС та ліквідували спалах. На щастя, загиблих та постраждалих немає.


За фотографіями, які опублікували у прес-службі, видно, що приватна садиба буквально перетворилася на руїни.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 У Харкові внаслідок обстрілу було зруйновано школу. Внаслідок влучення снаряда біля центрального входу будівлі утворилася лійка, частково зруйновано будинок, знищено покрівлю, фасад, меблі та інше майно школи. У Мережі було опубліковано фото зруйнованої будівлі навчального закладу.

 У Харкові російські окупанти ракетою знищили школу, розташовану в Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.

 У Харківській області за тиждень загинула рекордна кількість мирних жителів. З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну та початку військових дій у Харківській області в регіоні стало відомо про 936 смертей цивільних, серед них – 46 дітей.

Читайте также