У Харкові внаслідок обстрілу було зруйновано школу (ФОТО)

У Мережі показали, як виглядає зруйнована школа

У Слобідському районі Харкова було частково зруйновано будівлю школи внаслідок обстрілу з боку окупантів. Про це повідомили у пресслужбі Поліції Харківської області.

За інформацією джерела, 27 червня приблизно о 23:30 до поліції надійшло повідомлення про те, що окупанти обстріляли будівлю навчального закладу. Внаслідок влучення снаряда біля центрального входу будівлі утворилася лійка, частково зруйновано будинок, знищено покрівлю, фасад, меблі та інше майно школи.

picture

Внаслідок ворожої атаки є поранені. Їх доправили до лікарні. На місці події вилучили уламки ракетного комплексу "Іскандер".

picture

Правоохоронці звертаються до харків'ян та просять їх не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та перебувати у цей час у укриттях. Якщо ви перебуваєте на відкритій місцевості, під час тривоги потрібно лягти на землю.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 На Харківщині українські воїни знищили ворожий штаб. Чергова партія російських окупантів одним точним ударом наших захисників була перетворена на вугілля. У мережі опублікували ефектне відео.

 Як і де отримати гуманітарну допомогу у Харкові 28 червня. У ХОВА опублікували список актуальних адрес, за якими харків'янам видають продукти та предмети першої необхідності. Міська влада звернулася до мешканців Харкова з проханням не створювати черги за гуманітарною допомогою, оскільки це може бути небезпечним.

• У Харківській області ЗСУ "підсмажили" російських окупантів. над перетворенням противника та його техніки на вугілля працювали військові з 92, 40 та 27 бригад ЗСУ. У Мережі було опубліковано низку відео зі знищенням загарбників.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися