Під час окупації мешканець Куп’янська вбив свого знайомого: чоловік помер посеред вулиці

Зараз чоловіка затримала поліція.

Під час сварки зловмисник кухонним ножем кілька разів вдарив 31-річного чоловіка. Поранений потерпілий вийшов з будинку нападника, пройшов кілька метрів та помер посеред вулиці. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Харківської області.

Слідчі Куп’янського РВП ГУ НП в Харківській області встановили, що злочин стався під час окупації військовими РФ Куп’янського району 27 березня в будинку підозрюваного. Того дня чоловіки разом розпивали спиртні напої. 43-річний зловмисник схопив ніж та кілька разів вдарив гостя. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер.

30 вересня чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. На даний час вирішується питання щодо обрання відносно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлені волі на строк від 7 до 15 років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові чоловік вирішив перепродати гранатомети за 6,5 тисяч доларів. Зловмиснику загрожує до семи років ув’язнення.

42-річний харків’янин незаконно придбав два бойові гранатомети та вирішив перепродати їх своєму знайомому. Наразі йому повідомлено про підозру в скоєнні злочину. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Так, за даними слідства, на початку серпня 2022 року 42-річний харків‘янин незаконно придбав два бойові гранатомети. Згодом він вирішив продати бойові припаси своєму знайомому, на що останній погодився. За гранатомети ділок поставив фіксовану ціну — 6500 доларів США. Наразі вирішується питання про причетність інших осіб до вчинення вказаного злочину та їх подальше притягнення до кримінальної відповідальності. За процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури м. Харкова чоловіку повідомлено про підозру за фактом незаконного придбання, носіння та збуту бойових припасів без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України).

Читайте также