У Харкові чоловік вирішив перепродати гранатомети за 6,5 тисяч доларів

Зловмиснику загрожує до семи років ув’язнення.

42-річний харків’янин незаконно придбав два бойові гранатомети та вирішив перепродати їх своєму знайомому. Наразі йому повідомлено про підозру в скоєнні злочину. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Так, за даними слідства, на початку серпня 2022 року 42-річний харків‘янин незаконно придбав два бойові гранатомети.

Згодом він вирішив продати бойові припаси своєму знайомому, на що останній погодився. За гранатомети ділок поставив фіксовану ціну — 6500 доларів США.

Наразі вирішується питання про причетність інших осіб до вчинення вказаного злочину та їх подальше притягнення до кримінальної відповідальності.

За процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури м. Харкова чоловіку повідомлено про підозру за фактом незаконного придбання, носіння та збуту бойових припасів без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України).

Досудове розслідування проводять слідчі відділу поліції №1 Харківського районного управління поліції №1 ГУНП в Харківській області за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в Харківській області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Харківщині затримали військового РФ, який перевдягався уцивільне та ховався від людей. При собі він мав документи та російські рублі.

Коли територія Харківщини була звільнена від рашистської навали, російський військовий не встиг втекти, перевдягнувся у цивільний одяг та ховався у селищі Чугуївського району якомога далі від людей у покинутих будівлях або лісі. При собі мав документи та російські рублі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на відділ комунікації поліції Харківської області.

Поліцейські Чугуївського РУП під час відпрацювання деокупованих територій виявили підозрілого чоловіка 2 жовтня. Як з'ясувалося, 54-річний уродженець Луганської області Пасечник Сергій є військовим так званої "армії лнр" та перебуває на посаді телеграфіста. Чоловік перетнув український кордон ще на початку березня 2022 року та перебував у селищі Чкалівське Чугуївського району.

Стало відомо, що житель селища Чкалівське надав своє житло та одяг для переховування так званому "військовослужбовцю лнр". "Лнрівець" затриманий, відносно двох відкрито справу. 60-річному Богданову Сергію, мешканцю с. Чкалівське, загрожує кримінальна відповідальність за ст.111-1 ч.4 - карається або штрафом або позбавленням волі або забороною займати певною діяльністю.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися