На Харківщині горіла пилорама

У ДСНС повідомили, що причина займання встановлюється

У понеділок, 10 жовтня, на номер “101” о 01:18 надійшло повідомлення про пожежу. Вогонь помітили за адресою: Харківська область, селище Мала Данилівка, вул. Академічна, 1. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головне управління ДСНС у Харківській області. 

До місця виклику направили 6 підрозділів ДСНС на автоцистернах. На момент прибуття рятувальників горіла будівля пилорами на всій своїй площі у 400 кв.м. 

“Вогнеборці подали в осередок пожежі 4 пожежних стволи. Проводились роботи щодо розбирання конструкцій даху будівлі. О 02:30 вогонь вдалось локалізувати, о 04:36 — повністю ліквідувати. Постраждалих немає. Причина виникнення загоряння встановлюється”, - повідомили у Головному управлінні ДСНС у Харківській області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за минулу добу, з 9 по 10 жовтня, за словами керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова, загарбники обстрілювали мирне населення в містах Куп'янськ та Вовчанськ та населених пунктах Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Ізюмського районів. Через обстріл у Куп'янську виникло займання на одному з виробничих об'єктів. У результаті ворожої атаки загинула 1 людина. Ще 1 людина загинула вчора в Чугуївському районі. “За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом минулої доби госпіталізовано  з пораненнями двоє людей: 47-річний чоловік в Куп'янському районі та 30-річний в Чугуївському”, - повідомив Олег Синєгубов. Також продовжуються роботи з розмінування території області. За минулу добу піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 421 вибухонебезпечний предмет.

Обстріли продовжилися і 10 жовтня - у результаті масованої атаки ворога в Харкові перебої з мобільним інтернетом.

Читайте также