Обстріли Харкова та області: частина міста без води та світла

Ворожі війська продовжують обстрілювати Харків та область

Війська Російської Федерації 10 жовтня вчергове вчинили обстріл Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

“Ворог завдає ударів по Харкову. В місті вибухи. Бережіть себе та залишайтеся в укриттях”, - написав Олег Синєгубов.

У місцевих пабліках повідомили, що в Харкові зникло електропостачання.

Згодом очільник ХОВА додав, що очікуються повторні ракетні удари. 

Харківський міський голова Ігор Терехов у своєму Telegram-каналі розповів про наслідки обстрілу. Попередньо три прильоти по Харкову. Ворог ударив в об'єкт енергетичної інфраструктури. У деяких районах зникло світло та водопостачання. Очільник міста запевнив, що аварійні служби роблять усе можливе, щоб відновити нормальну життєдіяльність Харкова. 

За минулу добу, з 9 по 10 жовтня, за словами керівника Харківської ОВА загарбники обстрілювали мирне населення в містах Куп'янськ та Вовчанськ та населених пунктах Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Ізюмського районів.

Через обстріл у Куп'янську виникло займання на одному з виробничих об'єктів. У результаті ворожої атаки загинула 1 людина. Ще 1 людина загинула вчора в Чугуївському районі.

“За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом минулої доби госпіталізовано  з пораненнями двоє людей: 47-річний чоловік в Куп'янському районі та 30-річний в Чугуївському”, - повідомив Олег Синєгубов.

Також продовжуються роботи з розмінування території області. За минулу добу піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 421 вибухонебезпечний предмет.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині протягом минулої доби, станом на ранок 9 жовтня, російській військові обстріляли з артилерії Вовчанськ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися