У Харкові накрили бордель, замаскований під масажний салон

На момент проведення слідчих дій у «салоні» застали і клієнтів.

Організатори закладу підшукували молодих жінок, які перебувають у скрутному матеріальному становищі та втягували їх у заняття проституцією. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

10 лютого поліцейські управління міграційної поліції спільно зі слідчими, із залученням інспекторів з охорони праці провели обшук у місці надання сексуальних послуг, замаскованому під масажний салон.

За словами начальника сектору організаційної роботи Управління міграційної поліції ГУНП в Харківській області Тамари Славетної, на момент слідчих дій у салоні перебувало п’ять жінок, втягнених у заняття проституцією, та двоє "клієнтів".

"Правоохоронці вилучили грошові кошти у сумі близько 21 тисячі гривень,  мобільні телефони, чорнові записи та інші речові докази", - зазначила Тамара Славетна.

Слідчо-оперативні дії проводилися у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років тюремного ув’язнення.

Призначено низку експертиз, після яких буде вирішене питання про повідомлення зловмисникам про підозру у скоєнні злочину.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 16 лютого: ворог продовжує наступальні дії

У Харківській області продовжуються бойові дії по всій лінії фронту, а також у прикордонних містах та селах. Щодня від обстрілів російських окупантів страждає мирне населення. Залишається висока ймовірність подальших російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генштабу ЗСУ.

Противник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському напрямку, в районі Гряниківки Харківської області.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили ворожі атаки в районах  понад 15 населених пунктів.

На Слобожанському напрямку ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено. Ворожого вогневого впливу зазнали райони населених пунктів Гранів, Красне, Світличне, Стрілеча,  Вовчанськ, Землянки, Рублене, Красне Перше, Новомлинськ, Дворічна і Крейдянка  на Харківщині. Окупанти завдали ударів силами армійської авіації з території рф по Гранову і Удах Харківської області.

На Куп’янському напрямку противник обстріляв з танків, мінометів та артилерії понад 20 населених пунктів, включаючи Крохмальне, Чернещину, Гряниківку і Кучерівку Харківської області.

Читайте также