У Харкові звільнили заступника обласного прокурора

Сергій Шевцов обіймав свою посаду з листопада 2019 року

Заступник прокурора Харківської області Сергій Шевцов йде зі своєї посади. Про це стало відомо із декларації, поданої в Національне агентство з питання запобігання корупції.

Згідно з документом, родичам чоловіка належить квартира площею 55 квадратних метрів у Харкові, а також автомобілі Toyota RAV4 (2015 року випуску) і Land Cruiser 150 (2013). За останній рік правоохоронець заробив 379 тисяч гривень. Крім того, його заощадження за 12 місяців зросли з 180 до 445 тисяч у національній валюті.

Радник юстиції Сергій Шевцов обіймав посаду заступника обласного прокурора з листопада 2019 року. До цього він працював у відділі процесуального керівництва при провадженні попереднього розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення. Всього у правоохоронних органах Шевцов провів більше 15 років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині співробітники служби економічної безпеки АТ "Харківобленерго" викрили зловмисника, який систематично вчиняв крадіжки електролічильників.

Читайте также