У Харкові затримали ймовірну “закладницю” (ФОТО)

Жінка мала в сумочці 18 згортків із забороненими речовинами

У Харкові патрульні затримали жінку, яка, ймовірно, робила "закладки". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Під час патрулювання Шевченківського району у п'ятницю вдень увагу патрульних привернула жінка, поведінка якої патрульним здалась дивною. Помітивши екіпаж поліції, вона стала озиратися, змінила напрямок руху та намагалася зникнути з поля зору. Тож патрульні наздогнали громадянку для проведення перевірки.

Під час спілкування жінка розповіла правоохоронцям, що має у сумочці 18 згортків із забороненими речовинами. Громадянка повідомила поліцейським, що це наркотичні речовини, які вона переносить з метою збуту через так звані "закладки". Також жінка зізналась, що вже встигла розкласти 32 згортки неподалік. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Надалі обставини справи будуть встановлювати слідчі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські на Харківщині перевірили сім’ї, які потрапили у складні життєві обставини. У Чугуївській громаді правоохоронці разом з представниками служби у справах дітей відвідали три родини, у яких виховуються діти. Працівники поліції провели профілактичні бесіди та перевірили, чи виконують батьки свої обов’язки по вихованню дітей. Під контроль правоохоронців потрапила сім’я з трьома неповнолітніми дітьми. 38-річна жінка не створила належних умов для проживання дітей. Вони живуть серед безладу та бруду. Напередодні жінка вживала спиртне та не звертала уваги на дітей.


Читайте также