У Харківській області поліція перевіряє деякі сім'ї: що відомо

Під контроль правоохоронців потрапила сім’я з трьома неповнолітніми дітьми

Поліцейські на Харківщині перевірили сім’ї, які потрапили у складні життєві обставини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У Чугуївській громаді правоохоронці разом з представниками служби у справах дітей відвідали три родини, у яких виховуються діти. Працівники поліції провели профілактичні бесіди та перевірили, чи виконують батьки свої обов’язки по вихованню дітей.

Під контроль правоохоронців потрапила сім’я з трьома неповнолітніми дітьми. 38-річна жінка не створила належних умов для проживання дітей. Вони живуть серед безладу та бруду. Напередодні жінка вживала спиртне та не звертала уваги на дітей. Поліцейські також з’ясували, що мати веде антигромадський спосіб життя, не слідкує за дітьми та постійно їх пригнічує. Під час систематичного вживання алкоголю на тривалий час залишає дітей самих без харчових продуктів.

Дільничні офіцери поліції склали адміністративний протокол щодо матері  за ч. 1 ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) КУпАП, а ювенальні поліцейські склали на матір адмінпротокол щодо невиконання обов’язків по вихованню дітей.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що перевірки окремих сімей в Харківській області тривають постійно. У березні правоохоронці протягом двох днів відвідали 6 сімей, перевірили побутові умови, психологічний та фізичний стан дітей, належне виконання батьками своїх обов'язків.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися