У Харківській області поліція розшукує дітей (ФОТО)

Діти пішли з дому 5 червня та не повернулись

Відділом поліції № 3 Харківського РУП № 1 встановлюється місцезнаходження неповнолітніх мешканців селища Безлюдівка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції зазначили, що встановлюють місцезнаходження Дениса Черкашина, 2010 року народження, та Анастасії Черкашиної, 2007 року народження. 

Відомо, що 5 червня діти пішли з дому та не повернулись. Раніше неодноразово залишали домівку. 

Прикмети хлопця: зріст приблизно 135 см, худорлявої статури, темне волосся.

Прикмети дівчинки: зріст приблизно 150-152 см, довге русяве волосся.

“Шановні громадяни, якщо вам відома будь-яка інформація про розшукуваних,  просимо негайно повідомити за телефонами: 0507282081, 0661736937 або 102”, - звернулися до жителів області в поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Основ’янському районі Харкова поліцейські виявили та зафіксували факти розпиття алкогольних напоїв та куріння неповнолітніми.

Працівники сектору ювенальної превенції ХРУП № 1 спільно з інспекторами відділу звʼязків з громадськістю УПП в Харківській області провели профілактичні рейди на території місць масового відпочинку. Під час заходу неповнолітнім розповіли про правила безпечної поведінки на воді, нагадали про заборону вживання алкогольних напоїв та тютюнових виробів. А також правоохоронці наголосили на необхідності дотримуватися заходів безпеки під час лунання сигналів повітряної тривоги. 

Що загрожує неповнолітнім за вчинене правопорушення, читайте за посиланням.


Читайте также