У Харкові тривають рейди: що на контролі

У Харкові перевіряють місця масового відпочинку

В Основ’янському районі Харкова поліцейські виявили та зафіксували факти розпиття алкогольних напоїв та куріння неповнолітніми. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліцію Харківської області.

Працівники сектору ювенальної превенції ХРУП № 1 спільно з інспекторами відділу звʼязків з громадськістю УПП в Харківській області провели профілактичні рейди на території місць масового відпочинку.

Під час заходу неповнолітнім розповіли про правила безпечної поведінки на воді, нагадали про заборону вживання алкогольних напоїв та тютюнових виробів. А також правоохоронці наголосили на необхідності дотримуватися заходів безпеки під час лунання сигналів повітряної тривоги. 

“Під час рейду поліцейські виявили 4 підлітків 16 та 17 років, які курили та розпивали алкогольні напої. Щодо них склали протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 178 (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) та ст. 175-1 (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях) Кодексу України про адміністративні правопорушення”, - повідомили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові ввечері 2 червня почали перевіряти усі укриття. Метрополітен буде цілодобово працювати у режимі бомбосховища, під час повітряної тривоги вночі чергові по станції відчинятимуть двері містянам. У місті діє 2600 укриттів, з них 1363 розташовані у житлових будинках та підпорядковуються "Жилкомсервісу". Детальніше про проведення перевірок укриттів можна дізнатися за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися