У Харкові автівка врізалася у будинок – є загиблі та поранені

У Харкові поліція з’ясовує обставини ДТП, в якій загинув водій автомобіля

Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 жовтня близько 12:30 на проспекті Ювілейному. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Попередньо, 72-річний водій автомобіля "Dacia Logan" не впорався з керуванням та в'їхав у стіну будинку. Чоловік отримав смертельні травми. Двоє пасажирів, 33 та 65-річні жінки, з тілесними ушкодженнями доставлені до лікарні.

Слідчим вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що в Україні буде з зимовим часом та як до нього підлаштуватися

Перехід на зимовий час збільшить споживання електроенергії на 13%. На бізнес-форумі Української ради бізнесу в Києві підприємці запропонували скасувати переведення годинників на зимовий час. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію "Фактів".

Олег Гетьман, економіст і координатор експертних груп "Економічної експертної платформи", стверджує, що перехід на зимовий час збільшить споживання електроенергії на 13%, тоді як її й так не вистачає через зниження рівня генерації. "Після переходу на зимовий час в Україні збільшується споживання електроенергії, що створює додаткове навантаження на енергосистему, яка й так працює в екстремальних умовах", – зазначає експерт.

Якщо Україна все ж буде переходити на зимовий час – то поради, як до нього під лаштуватися, дивіться за посиланням.

Читайте также