На Харківщині заарештували декілька десятків людей: у чому їх підозрюють

Також спіймали декілька людей з наркотиками

Упродовж минулої доби 1137 громадян звернулося до поліції Харківщини через спецлінію “102”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції. 

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 30 осіб. 

В ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили 2 громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили заборонені речовини.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3900 транспортних засобів. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про викриття наркоторговця у ХарковіГромадянина затримали у Шевченківському районі міста працівники роти Управління поліції охорони в Харківській області за підозрою у розповсюдженні наркотичного засобу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. Наряд реагування помітив підозрілого чоловіка. Побачивши поліцейських, той почав ховати щось у своїх речах, тому працівники поліції охорони вирішили перевірити його документи. Під час спілкування 21-річний мешканець Харківської області повідомив, що має у наплічнику кілька десятків згортків з наркотиками-"солями". На місце події викликали слідчо-оперативну групу Харківського районного управління поліції № 3. Під час огляду місця події поліцейські виявили ще більше сотні згортків зеленого кольору. Загалом вилучено 160 "закладок". Речові докази направлені на експертне дослідження.

Читайте также