У Харкові поліцейські викрили наркоторговця: як він попався

Готувався продати заборонені речовини більш ніж 150 людям

Громадянина затримали у Шевченківському районі міста працівники роти Управління поліції охорони в Харківській області за підозрою у розповсюдженні наркотичного засобу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Наряд реагування помітив підозрілого чоловіка. Побачивши поліцейських, той почав ховати щось у своїх речах, тому працівники поліції охорони вирішили перевірити його документи. Під час спілкування 21-річний мешканець Харківської області повідомив, що має у наплічнику кілька десятків згортків з наркотиками-"солями".

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Харківського районного управління поліції № 3. Під час огляду місця події поліцейські виявили ще більше сотні згортків зеленого кольору. Загалом вилучено 160 "закладок". Речові докази направлені на експертне дослідження.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про затримання хворого чоловіка на Харківщині. На Харківщині поліцейські повідомили про підозру мешканцю Чугуївського району за збут наркотиків. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 42-річний мешканець села Таранівка перебував на обліку в рамках замісної підтримувальної терапії для хворих з наркотичною залежністю в медичних закладах Харківської області. Наркотичний засіб "Метадон-ЗН" він отримував під час лікування, а потім реалізовував мешканцям Зміївської ОТГ. Працівники поліції провели санкціонований обшук в помешканні зловмисника, в ході якого виявили та вилучили документацію на отримання "метадону" в різних центрах та наркотичний засіб. Речові докази вилучені та направлені на експертизу. Щодо зловмисника обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися